Omslags Idéer Använda Curling Ribbon

Omslags Idéer Använda Curling Ribbon


Curling band kan vara en enkel touch av elegans och charm på någon gåva. Med lite fantasi och tid, kan gåvor göras för att se unik med överlappande band, curling bågar och andra accenter. Om du har ont om tid, tillsätt lite flare med några trådar böjt lätt.

Strimlad Curling Ribbon

För att ge din gåva en extra festlig look, strimla ändarna av curling band. Knyt band runt gåvan som vanligt och vigas. Tie flera flera längder av curling band och knyt dem på samma plats som den första, och sedan använda ett band dokumentförstörare (eller fingrarna) att riva banden längden i tunna, enskilda delar. Dessa kommer att krypa, vilket ger dig klasar av lockigt band. Använd sax om bandet är svårt att riva.

Curling band och prydnader

Använda curling band gör det möjligt att fästa smycken till en gåva. För en årsdag gåva eller romantisk gest, sätter en blomma under bandet knut (eller på en plats där två eller flera band möts) ser vackra och ger gåva konsistens. För en ung flicka, tråd kostym smycken och ringar genom bandet innan knyta den på, eller lägga till mistel och bär till fest julklappar.

vinflaskor

Lets face it, linda en vinflaska är meningslöst. Den uppenbara formen ger bort omedelbart, så överväga att göra något annat än att lägga till en elegant, böjt band och rosett runt halsen. Vinflaskor finns i en mängd olika stilar, och några av dem är mer än dekorativa nog i form eller etikett som de behöver ingen ytterligare omslag.

Multipla Curling Ribbons

Använda flera längder av band, binda dem alla som ett runt gåvan som vanligt och ställ in knut. Vid användning av sax för att borsta håret, kommer varierande längd separera för att skapa en rik kluster av färgglada, dekorativa band.