Hur att få någon att förlåta dig

Hur att få någon att förlåta dig


Alla har det i sitt hjärta att förlåta. Det beror egentligen på vad du gjorde, som vanligtvis kommer att avgöra om de kommer eller inte. När du har ont någon känslomässigt, har du förlorat deras förtroende. Att få det tillbaka är svårt. Om det är något som du fortsätter att göra med den här personen, kan jag inte säga att de kommer eller ens bör förlåta dig. Förlåtande börjar med dig själv och vara ärlig mot dig själv, så småningom med den här personen. Har du verkligen lärt sig vad du gjorde är fel? Tror du verkligen bryr sig om hur det har påverkat den här personen, eller bara dig själv? Om förlåtelse till du bestämmer bara hur det påverkar dig, då du bara kommer att fortsätta att göra dessa saker som inte förtjänar eller bör kräva förlåtelse från denna person.

Instruktioner

1 Ge den här personen utrymme. När någon blir skadad känslomässigt, eller de är arga, de överdriver på den tiden. De kommer att svära att de aldrig prata med dig igen, eller ens säga några mycket genomsnittliga och sårande saker till dig. De är bara agerar på impuls, från ilska och sorg du har orsakat dem. Den bästa metoden vid första är att ge dem tid. Tid att reflektera och låta sina känslor lugna ner. Om du gjorde något väldigt sårande, är chansen att de kommer definitivt fortfarande bli upprörd när du får en chans att prata med dem. De kan vara villiga att ge dig en ärlig chans igen. För nu är du förmodligen den sista personen de verkligen vill vara runt, så respekt det, och lämna dem ensamma för en stund.

2 Undersök din egen samvete. Okej, om du vill att någon ska förlåta dig, börjar det med dig själv först. Helt enkelt gå upp och säga orden "jag är ledsen" kommer inte att fungera. De är bara ord, att de får överutnyttjas vardag. Du säger ledsen när du råkar stöta på någon, eller göra ett enkelt fel. Det tar mer än dessa ord att be om förlåtelse från att skada någon. Ta dig tid att verkligen förstå vad du har gjort och hur dina handlingar effekt andra. Sätt dig just i denna personer plats, och fråga hur du skulle känna. Förstå där deras smärta kommer ifrån, inte din. Tänk på hur och varför du har gjort detta. Räkna ut var den kom ifrån och hur man verkligen undvika att göra detta igen. Ta kunskap över problemet som beviljas.

3 Var villig att faktiskt ändra från dina handlingar. Jag tror att det kommer till detta enkla sätt. Människor tenderar att vara motiverade av sina egna nöjen och smärta. Jag har lär sig känna igen detta från människor i allmänhet och chansen att du har gjort detta också, vilket är varför du har ont denna person. Men människor gör också ärliga misstag också. Ingen av oss är perfekt. Vilken kategori du faller under? Var detta ett misstag, eller har du aldrig tar sig tid till att börja med att verkligen tänka på detta personer känslor? Är du ärligt kommer att tänka på deras när förlåtande? För att få någon att förlåta dig, börjar det med riktigt bry sig om sin smärta och hur du har verk det. Inte bara helt enkelt känna skuld, för att återställa själv och ditt samvete. Känna skuld över något du har gjort fel, är politiskt "rätta" att göra. Det är bara ett sätt att tala om för din samvete det är okej eftersom jag känner mig skyldig. Alla har förmågan att tala mellan rätt och fel, och att må dåligt. Skuld gör en person mår dåligt delen av tiden för sin egen själv, inte riktigt för någon annans. Det är samma anledning till varför människor söker hämnd över en fel gör av någon annans smärta. Vi motiveras av våra njutningar och smärtor. Du ser skillnaden? Om du inte är riktigt villig att lära och se hur dina handlingar verkligen kan skada någon annan, och verkligen bryr sig om det för dem och inte själv, kommer du att göra det igen. Komma över din skuld och bara tänka på personer smärta som du har orsakat. Vidta de åtgärder för att faktiskt undvika att inte göra samma misstag igen. Osjälviska människor lär sig, själviska människor fortsätter ner samma destruktiva väg.

4 Tala från hjärtat och vara sanningsenlig. När tiden är rätt, och du har gjort de här stegen. Nu är det dags att prata med dem. Om de vägrar att prata, ge dem mer tid. Om de slutligen har gett dig en chans att faktiskt vara i samma närvaro, berätta allt. Förklara varför det är du gjorde vad du gjorde. Förklara dina motiv och berätta vad du ärligt har lärt. Om du har gjort de tre första stegen, bör detta vara enkelt. Du bör ärligt se saker annorlunda och få en bättre förståelse för den smärta du orsakat person. Du bör se sin smärta, som om det vore ditt eget. Så på en känslomässig nivå, kan du sedan få igenom dem. Att göra detta visar denna person du verkligen bestämde sig för att ta sig tid att ärligt reflektera över vad du har gjort. Du bör vara helt ärlig och visa känslor, tillsammans med passion när du förklara för denna person. Låt dem prata så väl och låt dem förklara hur du har ont dem. Lyssna på vad de säger, eftersom det är viktigt. Om du inte lyssnar, kommer du över som inte riktigt bry sig. Ställa frågor om sina känslor i ämnet, att komma över så ärligt hand om dem.

5 Bli inte arg. Om de inte agerar extremt vänliga, ingen ägnar sig åt en uppvärmd argument. Du kommer att ha ruin någon chans att dem förlåta dig. Ta vad de ger dig, bra eller dåligt, och vara mycket artig och lugn. De kanske inte över vad du har gjort, men om du agerar respekt det kommer att hjälpa en hel del. Låt dem få ilska, om det fortfarande är tappats. Vara medkännande och visa att du verkligen förstår och omsorg. Var mycket stödjande för dem, oavsett vad det är de säger till dig. Ta det inte personligt, de sårade.

6 Inte kräver något från dem. Om detta var en före detta älskare, vem, inte förvänta sig eller kräva att de förlåter dig. Inte ens be om det. Människor som har att be om förlåtelse, inte komma ut som äkta. De behöver inte komma ut som verkligt omtänksam. De verkar mer ledsen för sig själva, snarare än personen. Om någon gjorde verkligen något, och det första de frågar, eller vill ha är förlåtelse, de inte förtjänar det. Om de kände verkligen dåligt, skulle inte den första frågan, eller viktigare man vara hur mår du? Är du okej? Finns det något jag kan göra för dig? Detta borde ha något att göra med vad du får ut av det. Om du verkligen bryr sig om dem, skulle du inte fråga eller kräva något av dem. Du skulle bara vill att de ska vara okej.